Klantreactie Joyce

Tja, die extra kilootjes moeten er nu toch écht wel af, dacht ik in december. Ik woog al jaren hetzelfde, en kon eten wat ik wilde. Maar als je dan minder tijd krijgt om te sporten, een jaartje ouder wordt, én zo door blijft eten, dan schrik je toch als op een dag je broeken niet meer passen. 

Via een vriendin kwam ik bij fit en gezond terecht, en ik ben 3 januari meteen begonnen. De voedingslijsten werkten voor mij echt super, ik had een handvat nodig om me aan vast te houden. De begeleiding van Saskia was erg fijn, niet te opdringerig, maar wel stimulerend! Ze heeft  me geholpen om anders naar voeding te kijken, en  geleerd dat gezond eten ook lekker kan zijn. Na 3 maanden ben ik overgestapt op de food app. Nu bepaal ik zelf wat ik dagelijks eet, en vul dit in, om te zien of de balans tussen eiwitten, koolhydraten en vetten goed is geweest die dag. Ik ben 6 kg afgevallen, en erg blij met het resultaat! Ik pas al mijn kleding weer en zit lekker in m’n vel!