Klantreactie Peggy

Fit worden en afvallen was wat ik zo graag wilde.

Een drukke baan in combinatie met een druk sociaal en gezinsleven met jonge kinderen en niet altijd voldoende nachtrust, waren echter keer op keer excuses om enthousiast opgestarte diëten en sportactiviteiten voortijdig af te breken. Om mijn doel te kunnen bereiken moest ik dit negatieve patroon zien te doorbreken. 

Ik kwam in gesprek met Edwin en was meteen onder de indruk van zijn enthousiasme, gedrevenheid en hoge mate van betrokkenheid. Op basis van mijn fysieke gesteldheid, werkte Edwin een realistisch plan van aanpak uit voor personal training met voedingsbegeleiding. 

Mijn vriendin verklaarde me voor gek, vroeg me hoe ik dacht dit in te plannen in mijn al overvolle agenda en of ik wilde eindigen met een burn-out? Daarbij stelde ze terecht dat een personal trainer duurder is dan een standaard sportschoolabonnement.

Edwin bleek echter de beste investering in mezelf, die ik ooit gedaan heb en het inplannen van de trainingen een kwestie van de juiste prioriteiten stellen.  In het begin vielen de trainingen me best zwaar. Was ik nog herstellende van de voorgaande sessie, diende de volgende training zich al weer aan. 

Edwin beschikt echter over het unieke vermogen om mensen op een natuurlijke en ongedwongen manier te motiveren net dat stapje extra te zetten, gewoontes te doorbreken, niet op te geven en hiermee het beste uit de training en jezelf te halen.  

Al na een aantal weken zat ik niet alleen lekkerder maar ook strakker in mijn vel. Waar ik voorheen rennend achter  mijn (leren) fietsende kroost nog voor het einde van de staat moest opgeven, fietsen mijn kinderen nu naast me als ik ga joggen. 

Het was Edwin die voorstelde en me uiteindelijk overgehaald heeft te gaan trainen en mee te doen aan de10km run in Etten-Leur. Iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden toe in staat te zijn. Edwin heeft me boven mezelf doen uitstijgen 

De euforie die ik voelde toen ik de run voor de 1e keer en ook nog binnen het uur had volbracht, zal ik nooit vergeten. 

Uiteindelijk ben ik  ruim 8kg afgevallen en is de gevreesde burn-out uitgebleven. Ik ben er zelfs van overtuigd dat de trainingen en aangepaste voeding een burn-out voorkomen hebben, doordat ik me zoveel fitter en energieker voel. 

Waar ik sporten vroeger als noodzakelijk kwaad ervaarde, is het tegenwoordig voor mij de gewenste ontspanning. 

Ik houd van lekker eten en zondig op z’n tijd. Ik ben echter niet bang ooit nog terug te vallen in oude eetgewoonten, omdat ik me daar tegenwoordig zoveel slechter bij voel en daardoor automatisch mijn nieuwe voedings- en levensstijl boven de oude verkies. 

Van mijn chocoladeverslaving ben ik definitief verlost, want als ik naar chocolade reik, kan ik hier nooit meer zo van genieten als voorheen, doordat ik dan altijd Edwin’s stem in mijn hoofd hoor of hij het ‘telepathische’ vermogen heeft me op het juiste moment een what’s appje te sturen….

Inmiddels sport ik al weer 7 jaar met Edwin en heb ik van hem veel geleerd over o.a. voeding en hoe zelfstandig en effectief te trainen. Voorlopig blijf ik liever samen trainen, want na al die tijd haal ik nog steeds veel voldoening uit de trainingen die Edwin onuitputtelijk blijft vernieuwen, vind ik het fijn terug te kunnen vallen op zijn professionaliteit als zowel trainer en fysiotherapeut en vind ik het daarnaast ontzettend gezellig!

5 jaar geleden ben ik met Edwin mee verhuisd naar Oudenbosch waar hij  voor zichzelf begon. 

In de beginperiode waren we vaak de enige sporters in een kleinere ruimte, wat ook zijn charmes had. inmiddels is Fit en Gezond uitgegroeid tot een prachtig centrum waarbij totale welzijn centraal staat en een enthousiast team van professionals niet alleen voorziet in persoonlijke en intensieve sport- en voedingsbegeleiding  maar ook in fysiotherapie, yoga, osteopathie, schoonheidsbehandingen en massages, etc 

Bij deze wil ik het voltallige team van Fit en Gezond van harte feliciteren met het 5 jarig jubileum!