Klantreactie Rob

Het roer om! Toen ik 1,5 jaar geleden in 1 maand last had van mijn enkels, mijn knieën, mijn rug, steken in mijn zij en regelmatig hoofdpijn, én de weegschaal erg ver doorsloeg, ging bij mij de knop om. Ik besloot dat de maat vol was met mijn erg doorgeslagen Bourgondische leefstijl en dat het roer om moest. Omdat ik wist dat ik in bepaalde fases zeker een stok achter de deur moest hebben ging ik op zoek naar een personal trainer die bij mij paste. Ik heb een aantal gesprekken met diverse mensen gevoerd en heb gekozen voor Fit & Gezond Oudenbosch. Gestart met 2 maal per week personal training, wekelijks weeg- en evaluatiemoment, gebruik van food-app etc. Nu 1,5 jaar later geen minuut spijt gehad van deze keuze. Een gouden keuze; persoonlijke begeleiding, op maat, gevarieerde trainingen, vasthoudend aan doelen, super flexibel, vriendelijk, geïnteresseerd en bovenal professioneel. En het resultaat mag er wezen; bijna 55 kilo lichter en ik voel me super. Ben top fit, nergens last meer van en ken me zelf nu veel beter om te weten wat ik wel en niet kan doen. De doelen die ik me gesteld had heb ik ruimschoots gehaald en stel ik frequent bij. En een nieuw super doel gesteld; de marathon van New York in 2020. Ook hiervoor kies ik weer voor deskundige, persoonlijke én professionele hardloopbegeleiding van Fit & Gezond! Jullie zijn nog niet van mij af…..