WORKSHOP | Haal meer uit je leven

Hoeveel tijd, geld en energie heb jij de afgelopen jaren geïnvesteerd in cursussen, methodes, behandelingen etc. zonder het resultaat bereikt te hebben dat je zoekt?

Je leeft in een tijd waarin je ‘gemotiveerd’ wordt om op zoek te gaan naar de beste versie van jezelf. Om doelen te stellen met de verwachting dat je bij het behalen ervan geluk, succes en vervulling bereikt.

 

Hoe werkt dat voor jou?

 

  • Lukt het je om je doelen te bereiken?
  • Van de doelen die je bereikt, is het resultaat dan wat je ervan verwachtte?
  • Lukt het je om het resultaat vast te houden?

 

De kans is erg groot dat je antwoord op tenminste een van deze vragen NEE is.

 

Hoe komt dit? En wat kun je doen om de kans op succes te vergroten?

 

Dat en meer leer je in deze speciale workshop op dinsdag 8 oktober van 19.00-20.00 bij Fit en Gezond. Schrijf je in bij de balie!

 

Over de docent: Leroy Naarden coacht en spreek over vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Hij is de auteur van het boek: Haal Meer Uit Je Leven.

 

Hij helpt zijn cliënten om het maximale uit hun leven te halen. Dit doet hij vanuit een gecombineerd perspectief van wetenschap, filosofie en spiritualiteit.

 

Naast het leiden van zijn eigen coachingprogramma’s doceert hij andere coaches bij Chivo instituut voor Vitaliteit en gaf hij les voor De Bewustzijn School in Amsterdam

 

Leroy is, open, eerlijk, nieuwsgierig en kritisch. Met prikkelende en soms confronterende vragen inspireert hij je om aan de slag te gaan met het creëren van een leven dat de moeite van het leven waard is.