Fit het weekend in!

Door: Remco van Boxtel

Na een lange werkweek met veel deadlines en vergaderingen is het natuurlijk een prettig gevoel als het weer vrijdag is. Het weekend staat voor de deur, tijd voor vrije tijd, leuke activiteiten en feestjes!  Helaas komt het ook wel eens voor dat je jezelf vermoeid en futloos voelt aan het einde van de werkweek. Een goed medicijn tegen vermoeidheid is sporten. Door te sporten  komen er endorfine, serotonine en dopamine vrij.  Door deze stofjes voel je je zelf gelukkiger, energieker, fitter en vrolijker. Ook zorgen deze stofjes voor stressafname. 

Fit en Gezond bied met Friday Fit een mooie work-out aan die jou fit en energiek het weekend in laat gaan. Friday Fit is een training die totaal iets anders doet dan de andere smallgroup trainingen.  

Met Friday Fit bepaal jij je eigen training!  

Doordat jij zelf je eigen trainingsduur en trainingsintensiteit bepaald, kan je op deze manier je persoonlijke work-out creëren. Friday Fit is een mix van Circuit en Funxtion in één training.  Wij leggen de oefeningen klaar,  jij bepaalt hoe jouw training eruit ziet!  Ga je voor 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten training? Jij bepaalt! Ga je voor een pittige kracht/cardiotraining of wil je liever een rustigere training met ruimte voor een sociaal praatje om daarna nog even langer te ontspannen in onze infrarood sauna? Geen probleem! Het enige wat wij graag willen weten is of jij komt, vergeet je dus niet in te schrijven via onze App. Friday Fit zorgt voor een unieke work-out binnen Fit en Gezond en is de ideale start van een fit, energiek en een vrolijk weekend!