Aangepaste openingstijden feestdagen

Vanwege de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden:
Donderdag 5 december vanaf 17.00 uur gesloten
Dinsdag 24 december vanaf 12.00 uur gesloten
Woensdag 25 december gehele dag gesloten
Donderdag 26 december 9.00-11.30 Christmas Workout!
Dinsdag 31 december vanaf 12.00 uur gesloten
Woensdag 1 januari gehele dag gesloten

Onze oud-collega Sandra komt speciaal voor jullie de Christmas Workout verzorgen op 2e kerstdag (26 december). Sandra is een echte dierenliefhebber en zou het geweldig vinden als jullie deze dag een kleine donatie willen doen voor Aussie Ark (https://www.aussieark.org.au/). Met de vele branden in Australië kunnen ze onze hulp goed gebruiken. De organisatie vind het super dat we hun willen steunen. Natuurlijk is dit een vrijwillige bijdrage, die je op deze dag in de collectebus kan doen of Sandra kan je een Tikkie sturen (het is ten slotte 2019 😉)

We zien jullie graag op een ander moment in de decembermaand!
Prettige feestdagen toegewenst namens Team Fit en Gezond!