NIEUW: Body Scan

Bij Fit en Gezond gaan we voor 100% resultaat. Onze metingen worden vanaf nu gedaan door middel van de InBody Body Composition Analyzer. Dit apparaat maakt een uitgebreide scan van het lichaam. Hieruit volgen het lichaamsvet, spiermassa en lichaamswater. Deze bepalen jouw fitheidsscore. Aan de hand van de resultaten bepalen we de aandachtspunten voor de komende periode.

Wat meet de InBody?

De InBody 570 Body Composition Analyzer gaat verder dan de traditionele lichaamssamenstelling analyse. Deze analyseert niet alleen hoeveel lichaamsvet en spiermassa u heeft, maar ook het lichaamswater.Het lichaamswater wordt ingedeeld in intracellulair water en extracellulair water. Deze waarden zijn belangrijk binnen de medische-, gezondheids- en fitnesswereld om te begrijpen hoe het water in het lichaam is verdeeld.

Hoe werkt de InBody?

Via de hand- en voet elektroden worden veilige en lage stromen door het lichaam gezonden. Tegen deze stromen in ontstaat weerstand genaamd impedantie en aan de hand van deze impedantie wordt de lichaamssamenstelling berekend. De gepatenteerde BIA-technologie van InBody biedt nauwkeurige en consistente uitslagen die nauw samenhangen met die van de gouden standaardmethoden.

Maak nu een afspraak voor een uitgebreide meting.
Bel naar 0165-745008, mail naar info@fitengezond.nl of kom langs.