Kick-off dag FitCross

Vanaf 12 oktober hebben wij een nieuwe les op ons rooster! FitCross!
Bij FitCross word je elke training uitgedaagd op het gebied van zowel kracht, conditie, lenigheid en mobiliteit. Hierbij staan functionele bewegingen op hoge intensiteit centraal. Denk hierbij aan klimmen, tillen, duwen, trekken, stoten, springen en rennen. Elke dag wordt een andere workout gedaan, dat door de crossfitters ook wel Workout Of the Day (WOD) genoemd wordt. De nadruk ligt op gevarieerd en intensief trainen met compound oefeningen, waarbij meerdere spiergroepen tegelijkertijd worden aangesproken, of bodyweight oefeningen, waarbij je traint met je eigen lichaamsgewicht.

Op 10 oktober organiseren wij een kick-off dag voor de FitCross.
Je kan je inschrijven voor één tijdsblok van 8.30-9.45, 10.00-11.15 uur of van 11.30-12.45 uur.
Hierbij zal je een presentatie krijgen wat de training inhoud, gevolgd door een introductie les.
Deelname is gratis voor zowel leden als niet-leden.

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij je inschrijven voor de introductiedag FitCross? Neem contact met ons op:
info@fitengezond.nl
0165-745008