Klantreactie: Aline

Begin 2019 heb ik besloten om op een compleet andere manier te gaan leven, en dat zou een stuk gezonder zijn, dus dat betekende ook weer gaan sporten en beter gaan eten. Ik was veel aangekomen over de afgelopen jaren en merkte dat ik ook steeds vaker vermoeid was, afvallen en fitter worden was dan ook mijn hoofddoel. Ik heb in het verleden al vaker gesport en ben ook al bij verschillende sportscholen lid geweest. Echter werkte dit nooit voor mij en kon ik dit maar heel moeilijk volhouden. Ik had ook vaak het idee dat ik geen voortgang zag en dat ik niet goed wist hoe ik het beste aan mijn doelen kon werken.

Om die reden was ik al een tijdje op zoek naar een sportschool waar een meer persoonlijke begeleiding centraal stond. Eigenlijk heel toevallig kwam ik op een dag langs Fit en Gezond en daar heb ik toen online wat meer informatie over opgezocht. Ik zag dat ze daar ook personal training hadden, dat leek mij wel wat! Ik heb gelijk contact opgenomen en werd vriendelijk ontvangen door Edwin, het klonk mij allemaal ideaal en ook precies wat ik zocht. Ik had eerst een gesprek om te kijken wat ik zou willen, daar moest Personal training voor mij sowieso in zitten. Edwin liet er geen gras over groeien en ik kon die dag gelijk terecht bij Anthony, een van de personal trainers. Bij hem heb ik nu een keer per week personal training en tevens ook begeleiding op het gebied van voeding. Dit doe ik nu sinds april 2019 met veel plezier en ben ondertussen al 7 kilo lichter en mijn vetpercentage is met ongeveer 9% afgenomen. Ik heb nu mijn focus verlegd naar het doen van krachttraining om meer spiermassa te kweken en vooral sterker te worden. Daarnaast neem ik elke week deel aan de verscheidene small group trainingen die Fit en Gezond aanbieden, zoals de Insane, Pilates en Puur Kracht. Ook hier staat persoonlijke begeleiding centraal, doordat de groepen klein worden gehouden.

Deze kleinschaligheid en persoonlijke begeleiding bij Fit en Gezond werken voor mij heel goed en houden mij ook gemotiveerd om te blijven sporten. Daarnaast zijn de trainers stuk voor stuk deskundig en professioneel, maar er is ook altijd tijd voor gezelligheid op de werkvloer. Een andere grote plus van Fit en Gezond zijn alle andere leuke en gezellige medesporters, met wie ik vaak samen in de groepslessen ben te vinden. Ik sport nog steeds met heel veel plezier bij Fit en Gezond en hoop dit ook nog een lange tijd te kunnen doen! Ik zou deze sportschool zeker aan iedereen aanraden als je de ambitie hebt om een fitter en gezonder leven te gaan leiden.

Iedereen Fit en Gezond