Klantreactie: Janet

Sinds september 2019 ben ik lid van Fit en Gezond. Het voelt echter of het al veel langer is. Na een blessure die ik tijdens het hardlopen heb opgelopen, heb ik fysio gehad bij Samirah. Toen gaf ze mij groen licht om weer te gaan trainen. Er was een zomeractie waar je aan deel kon nemen. Ach waarom niet. Eerst een intake bij Remco. Vier dagen spierpijn, maar dat mocht de pret niet drukken. Die 6 weken zomer vlogen voorbij. Toen moest ik kiezen. Blijf je bij Fit en Gezond sporten? Geen moeilijke keuze! JA. Nu ben ik gemiddeld drie keer per week aan het sporten. Van circuit, BBB, Funxtion naar PUUR kracht en Insane. Iedere week is anders ingedeeld. Ik laat mezelf graag uitdagen en zal niet snel nee zeggen. Elkaar lekker oppeppen en motiveren het beste uit jezelf te halen. Van serieus hard werken tot lekker gezellig sporten. Het kan allemaal.  

Iedereen Fit en Gezond