Klantreactie: Wim

Al sinds 2015 sport ik bij Fit en Gezond. Destijds vond ik dat mijn tijd als voetbaltrainer (een daarvoor als actief voetballer) genoeg geweest was en overwoog dan ook om te stoppen. Omdat ik in ieder geval bezig wilde blijven met sporten was ik op zoek naar een goed alternatief. Ik melde me aan bij Fit en Gezond en sindsdien sport ik 3x per week in groepslessen. Ik doe altijd twee lessen achter elkaar om een voldaan gevoel eraan over te houden. Er worden leuke lessen gegeven waarbij eenieder voor zichzelf de doelstellingen kan behalen. Buiten dat heerst er een gezellige ontspannen sfeer waardoor het sporten nog aantrekkelijker wordt. De begeleiding is goed en met name het corrigeren van en wijzen op de juiste houding i.v.m. rugklachten is voor mij erg belangrijk. De enige doelstelling die ik heb is fit te blijven en dat zo lang mogelijk volhouden en daarvoor is Fit en Gezond de juiste plek! 

Iedereen Fit en Gezond