Daniël

Ik ben Daniël en werk sinds januari 2017 bij Fit en Gezond. Met veel collega’s heb ik al jaren samengewerkt toen ik nog in Etten-Leur werkte. Hier heb ik na 15 jaar afscheid genomen en de overstap gemaakt naar Fit en Gezond.

Wat zijn mijn sportinteresses:

Zelf ben ik graag actief met hardlopen. Daarnaast vind ik alle sporten erg leuk om te doen en te kijken. Mijn drie kinderen zijn ook een erg fijne manier van bezig zijn en een hele bijzondere sport.

Wat doe ik binnen Fit en Gezond:

Momenteel zorg ik op de achtergrond voor de opbouw van de fysiotherapiepraktijk en voer ik behandelingen uit. Ik ben zowel fysiotherapeut als manueel therapeut. Als manueel therapeut heb ik soms een andere kijk op problematiek dan een fysiotherapeut. Het één is niet beter of slechter dan het andere maar het zorgt ervoor dat er op een andere manier naar het probleem gekeken wordt. Op deze manier probeer ik in kaart te brengen wat de oorzaak is van het probleem en wat de gevolgen zijn. Wil je informatie, advies, tips of een afspraak in plannen? Vraag het mij! Dan gaan we samen op zoek naar de oorzaak van het probleem en richten we ons op pijnvrij bewegen!

Functie:
  • Manueel fysiotherapeut
  • Verantwoordelijk fysiotherapiepraktijk
Wat zijn mijn specialiteiten:
  • Nek/schouderklachten
  • Hoofdpijn klachten
  • Lage rug problematiek
  • Hardloopblessures
Persoonlijke slogan:

Een slogan maakt geen keuzes maar een goed gevoel wel.

mail: daniel@fitengezond.nl

Contact

Adres
Bosschendijk 187
Postcode / Plaats:
4731 DD Oudenbosch
Tel:
0165-745008

Fit en Gezond app (meer info)

Openingstijden

maandag tot en met donderdag:
08:00 tot 22:00
Vrijdag:
08:00 tot 20:00
Zaterdag:
07:30 tot 12:00
Zondag:
08:30 tot 12:00