Marc

Hallo, ik ben Marc Nuyens. Een sporter in hart en nieren, maar bovenal een gepassioneerd fysiotherapeut en personal trainer. De nieuwsgierigheid naar waarom klachten ontstaan en hoe deze zijn op te lossen, of beter nog, te voorkomen zijn, hebben mij doen besluiten fysiotherapie te gaan studeren. Door dezelfde nieuwsgierigheid streef ik ernaar om het maximale uit mezelf maar ook uit anderen te halen.

Wat zijn mijn sportinteresses:

Op mijn negende kreeg ik mijn eerste tennisles. Na de eerste lessen, kwamen de eerste toernooitjes en na de eerste toernooitjes kwam de competitie. Hierdoor werd het enthousiasme en het plezier voor het tennisspel nog groter en dit heeft mij uiteindelijk tot een categorie 3/2 speler gemaakt. Tussen de bedrijven door trap ik graag nog tegen een voetbal of tegen een boksbal aan.

Wat doe ik binnen Fit en Gezond:

Binnen Fit en Gezond ben ik werkzaam als fysiotherapeut en personal trainer. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor de fysieke talentontwikkeling van de prestatieve sporters die verbonden zijn aan de tennisschool (TennisWB). Daarnaast zullen de meeste van jullie mij weleens hebben horen schreeuwen of lachen tijdens de behandelingen en trainingen die ik met erg veel plezier geef.

Functies:
  • Fysiotherapeut
  • Personal trainer
  • Small group trainer
Wat zijn mijn specialiteiten:
  • Dry needling
  • Wervelkolom en schouder gerelateerde klachten
  • Tennis specifieke training
  • Plezier vinden in het sporten
Persoonlijke slogan:

Sweat, smile and repeat!!

mail: marc@fitengezond.nl

Contact

Adres
Bosschendijk 187
Postcode / Plaats:
4731 DD Oudenbosch
Tel:
0165-745008

Fit en Gezond app (meer info)

Openingstijden

maandag tot en met donderdag:
08:00 tot 22:00
Vrijdag:
08:00 tot 20:00
Zaterdag:
07:30 tot 12:00
Zondag:
08:30 tot 12:00