Remco

Hoi! Mijn naam is Remco van Boxel. Ik woon in Etten-Leur en ben sinds december 2016 actief bij Fit en Gezond! Al vanaf dat ik kan praten terroriseerde ik mijn ouders al met diverse woorden die naar sport linkten. Ik heb bij diverse sport- en healthcentra’s gewerkt en mijn passie voor sport in de loop der jaren verder ontwikkeld. Om deze passie op anderen over te brengen is het voor mij als trainer belangrijk dat het gaat om een levensstijlverandering waar ik voor de volle 100 procent voor ga.

Wat zijn mijn sportinteresses:

Vanaf mijn zesde tot aan mijn 25ste heb ik fanatiek gevoetbald. Naast voetbal doe ik in mijn vrije tijd aan krachttraining. Als ik niet aan het werk ben, zul je mij dan ook regelmatig zien trainen.

Wat doe ik binnen Fit en Gezond:

10 jaar geleden begon voor mij een carrière in de sportwereld nadat ik mijn opleiding Sport en Beweging had afgerond aan het Koning Willem I college. Naast mijn afgeronde opleiding en het certificaat Fitnesstrainer A en B, ben ik ook in het bezit van de FunXtion, Indoor Cycling en Kettlebell diploma’s. Bij Fit en Gezond ben ik werkzaam als trainer en als baliemedewerker. Ik wil graag mijn passie voor sport op jullie overbrengen! Voor een pittige Kettlebell training ben je bij mij aan juiste adres!

Functies:
  • Small group trainer
  • Baliemedewerker
Persoonlijke slogan:

Sta op met een lach en versla de dag!

mail: remco@fitengezond.nl

Contact

Adres
Bosschendijk 187
Postcode / Plaats:
4731 DD Oudenbosch
Tel:
0165-745008

Fit en Gezond app (meer info)

Openingstijden

maandag tot en met donderdag:
08:00 tot 22:00
Vrijdag:
08:00 tot 20:00
Zaterdag:
07:30 tot 12:00
Zondag:
08:30 tot 12:00