Sandra

Ik ben Sandra Hellemons en woon in Wouw samen met mijn vriend en onze dieren. Naast mijn liefde voor dieren ben ik een fanatieke sporter. Daarnaast hou ik erg van uit eten gaan en lunchen. En vind ik het leuk om verschillende gezonde voedingsrecepten uit te proberen. Van elke voedingsgoeroe heb ik wel een boek thuis liggen.

Wat zijn mijn sportinteresses:

Al zolang als ik me herinner doe ik aan sport. Gestart met tennis, turnen en zwemmen. Basketbal werd mijn eerste sportpassie van mijn dertiende tot mijn achttiende. Daarna ben ik gestart met aerobics. Ik was zo’n beetje zes keer per week in de gym te vinden. Ik heb alle hypes op sportgebied wel uitgeprobeerd. Kort en explosief trainen vind ik het leukst!

Wat doe ik binnen Fit en Gezond:

Zowel als voedingsconsulent, FunXtion/Circuit trainer als personal trainer ben ik actief bij Fit en Gezond. Mijn baliewerkzaamheden zijn langzaam vervangen door wat ik het allerliefst doe: mensen motiveren en enthousiast maken om gezonder te gaan leven. Met een positieve aanpak probeer ik steeds een stapje verder te gaan. Het geeft mij enorm veel voldoening als ik een klant met een tevreden gevoel en een grote glimlach de deur uit kan laten gaan.

Functies:
  • Personal trainer
  • Small group trainer
  • Voedingsconsulent
Wat zijn mijn specialiteiten:
  • Afvallen
  • Figuurverbetering
  • Burn
  • Aanpassen levensstijl met een positieve aanpak
Persoonlijke slogan:

Don’t just wait. Make it happen!

mail: sandra@fitengezond.nl

Contact

Adres
Bosschendijk 187
Postcode / Plaats:
4731 DD Oudenbosch
Tel:
0165-745008

Fit en Gezond app (meer info)

Openingstijden

maandag tot en met donderdag:
08:00 tot 22:00
Vrijdag:
08:00 tot 20:00
Zaterdag:
07:30 tot 12:00
Zondag:
08:30 tot 12:00