Gewichtsconsulent

Wat kan de gewichtsconsulent voor mij betekenen?

De BGN-gewichtsconsulent is speciaal opgeleid om gezonde mensen met gewichtsproblemen te begeleiden. Daarbij spelen motivering, voedings- en bewegingsvoorlichting een grote rol. De BGN-gewichtsconsulent is een specialist op het gebied van gezonde voeding, gewichtsbeheersing en afvallen. Onze voedingsconsulenten staan graag voor jou klaar om je te helpen jouw gewenste gewicht te bereiken.

Wat kan je tijdens een bezoek aan de BGN-gewichtsconsulent verwachten?

Bij het eerste bezoek aan de BGN-gewichtsconsulent neemt deze je persoonsgegevens op en vraagt je naar jouw persoonlijke omstandigheden. Je lengte, gewicht en lichaamsvetpercentage worden opgemeten. Jouw gangbare voeding- en leefpatroon worden besproken. De BGN-gewichtsconsulent vraagt je om gedurende enige dagen een voedingsdagboek bij te houden om inzicht te krijgen in jouw voedingswijze.

De BGN-gewichtsconsulent geeft je vervolgens voedings- en beweegadviezen, die je helpen een gezondere leefwijze en een gezonder lichaamsgewicht te bereiken. Je leert meer over de werking van de stofwisseling en hoe je jouw lichaamsgewicht kunt reguleren. De BGN-gewichtsconsulent zal je motiveren en stimuleren om jouw doel te bereiken. Jouw eigen inzet daarbij is natuurlijk ook van groot belang. Veel mensen vinden regelmatig bezoek aan de gewichtsconsulent daarbij de beste ‘stok achter de deur’.

Fit en Gezond biedt meerdere voedingsprogramma’s aan om je te helpen jouw gewenste gewicht te bereiken. Na een vrijblijvend adviesgesprek zal de gewichtsconsulent een advies geven welk programma er het beste bij jouw past. Daarnaast leren onze voedingsconsulenten hoe je het beste om kan gaan met etentjes, feestje en andere gelegenheden.

Vergoeding door zorgverzekeraars

De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. Klik hier om de vergoeding van uw zorgverzekeraar te bekijken.

Waarom een BGN-gewichtsconsulent?

De BGN-gewichtsconsulent is lid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Leden van deze beroepsvereniging voldoen aan strikte kwaliteitseisen.

Meer weten of starten?

De gewichtsconsulenten van Fit en Gezond kunnen je helpen naar jouw gewenste gewicht! Bel naar 0165-745008 of stuur een e-mail naar info@fitengezond.nl om een vrijblijvend informatiegesprek in te plannen.

Contact

Adres
Bosschendijk 187
Postcode / Plaats:
4731 DD Oudenbosch
Tel:
0165-745008

Fit en Gezond app (meer info)

Openingstijden

maandag tot en met donderdag:
08:00 tot 22:00
Vrijdag:
08:00 tot 20:00
Zaterdag:
07:30 tot 12:00
Zondag:
08:30 tot 12:00